Severina Vučković postala je svesna da zbog svojih postupaka nije dobrodošla u Srbiju da peva!

To je i sama shvatila i brže-bolje otkazala nastup koji je uredno bio zakazan i najavljen na predstojećem festivalu Mjuzik vik, koji se u martu odražava na Kopaoniku. Ona je pored Milice Pavlović i Saše Matića trebalo da održi tezgu na toj manifestaciji, ali zbog negativne reakcije i slabog interesovanja publike za njen nastup došlo je do preokreta. Umesto nje, na popularnu planinu dolazi Željko Joksimović. U prilog tome svedoče i plakati.

– Ukoliko je slabo interesovanje, Severina ili pomera nastup ili ga otkazuje. Ovoga puta je dobila informaciju da ju je njen jezik koštao i da je publika bojkotuje i odmah je otkazala dolazak na festival na Kopu – govori izvor Kurira. Vučkovićeva je u Beogradu i drugim gradovima zarađivala debele pare od tezgi proteklih godina, ali se to promenilo nakon što je u svojim izjavama jasno optužila Srbiju da je počinila genocid u Srebrenici, kao i zbog toga što je vređala i Njegovu svetost patrijarha Porfirija. Naime, govoreći za hrvatske medije o borbi za starateljstvo nad sinom s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ona je u priču uvukla i Porfirija, ni krivog ni dužnog!

Kontaktirali smo i sa PR službom ovog festivala i detaljno im objasnili kojim povodom ih zovemo, a njihov odgovor glasi: – Kopaonik mjuzik vik je najpopularniji zimski muzički festival koji od svog prvog izdanja organizuje nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda dva vikenda zaredom u martu. Ove godine festival je rezervisan za vikende 10. i 11. i 17. i 18. marta, a Severinin nastup inicijalno je bio zakazan za 11. mart, ali je iz organizacionih razloga otkazan. Umesto nje, nastupiće Željko Joksimović.