Četveročlana porodica iz Frimonta, Mičigen, misteriozno je nestala nekoliko sati nakon što je otac uputio bizaran poziv policiji. Muškarac je djelovao “paranoično” i nazvao je policiju tvrdeći da ima informacije o napadima 11. septembra.

Policija u zapadnom Mičigenu traži 51-godišnjeg Entonija Kirigliana i Suzet, te dvojicu sinova para – Brendona (19) i Noa (15) – koji su nestali iz svoje kuće nakon što je nedjelju u nedjelju uputio hitni poziv, izvijestio je “NBC News”.

Detektivi su rekli da se par nije mogao dobiti na njihovim telefonima i da nije bilo nikakvih aktivnosti na njihovim kreditnim karticama ili bankovnim računima.

Dva sina para su autistična. Porodica je iza sebe ostavila Suzetinu stariju majku s demencijom. Pronađena je kako luta ulicama njihovog naselja u Frimontu i poslana je na njegovanje rođaku. Policija je rekla kako se čini da je porodica naglo otišla bez dogovora o brizi o starijoj ženi.

“Utvrđeno je da su neočekivano napustili svoju kuću u Frimontu u Mičigenu i vjeruje se da su bili u srebrnom kombiju Toyota Sienna iz 2005. s registracijom Mičigena”, rekla je policija.

(IB Times)