Glumac Bojan Lazarov (50) juče nas je zauvijek napustio, nakon što je skočio sa mosta na Adi.

Pedesetogodišnji pozorišni i televizijski glumac sa sjajnom domaćom, ali i inostranom karijerom, tragično je skončao u noći između četvrtka i petka, a prema nezvaničnim informacijama sve ukazuje na to da je riječ o samoubistvu.

Kako je za Alo ipričao izvor blizak policiji, prolaznici su u ranim jutarnjim časovima pronašli njegov napušteni automobil na mostu na Adi, na kojem je bila zakačena poruka na šoferšajbni, nakon čega su alarmirali policiju.

– Sve se dogodilo oko pet sati ujutru, tada su prolaznici primijetili da na mostu na Adi stoji sivi „opel“ sa upaljena sva četiri žmigavca. S obzirom da je to nesvakidašnja pojava, ljudi su se zaustavili jer su pomislili da je vozaču potrebna pomoć – objašnjavao je slijed događaja izvor, i otkrio jezivi prizor na koji su prolaznici potom naišli.

– Kada su se približili automobilu, vozilo je bilo prazno. Svjetla su bila upaljena, ali u autu nije bilo nikoga, ni vozača, ni putnika. To ih je zbunilo, sve do trenutka dok nisu primijetili papir koji je bio zakačen za prednje brisače. Kada su sa šoferšajbne uzeli papir i pročitali ga, shvatili su da je u pitanju oproštajno pismo – ispričao je izvor stravične detalje kobnog događaja.

– Uplašeni prolaznici odmah su pozvali policiju i ispričali šta se desilo. Patrola je vrlo brzo došla na lice mjesta, uzela izjave prisutnih, uradila uviđaj i otišla u obilazak okoline kako bi pronašli vozača i vlasnika oproštajnog pisma. Ubrzo su primijetili beživotno tjelo srednjovječnog muškarca ispod mosta, a nakon identifikacije utvrdili su da je u pitanju glumac Bojan Lazarov – rekao je izvor.

– Istraga je još uvijek u toku i nije poznato koji su razlozi natjerali Bojana da na ovakav način završi život – rekao je izvor.

Podsjetimo, Bojan Lazarov rođen je 15. 5. 1972. u Srbiji. Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, i bio je dugogodišnji član ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“. Od 1996. godine profesionalno se bavio glumom, a najpoznatije uloge ostvario je u delima „Crveni mesec“, „Tajne vinove loze“, „Istine i laži“, „Miris kiše na Balkanu“, „Beogradski fantom“, kao i u američkoj seriji „Seal Team“, prenosi Blic.