Фудбалери Борца, који су синоћ стигли на 14-одневне припреме у Анталију, већ данас одрадиће два тренинга, од којих је први био јутрос у теретани хотела „Титаник“.

Јутрос су тренинг обавили у двије групе, а и поред захтјевних вјежби атмосфера је била и више него добра.

– Рад у теретани добро ће доћи играчима да се истегну послије јучерашњег напорног дана, који смо провели у путу -рекао је шеф стручног штаба Борца Марко Максимовић.

Бањалучани ће свакодневно имати два тренинга,

– Пријеподне биће у теретани, а послијеподне терен и рад са лоптом. Оним данима када играмо утакмице тренинга на терену биће ослобођени само они који буду играли – додао је Максимовић.

Искусни штопер Марко Јовановић био је у групи са млађим играчима, који су били у теретани, али је по залагању предњачио.

-Наравно да су пуно лепши тренинзи на терену, али и овај део се мора одрадити. Имамо идеалне услове и права је штета то не искористити – нагласио је Јовановић.

Први контролни меч у Анталији Борац игра сутра, али још увијек није позната сатница утакмице са узбекистанским Кизилкумом из Зафрашона.

Потом ће 3. фебруара „црвено – плави“ играти са румунским друголигашем Чикшередом, да би на крају противници били руске екипе: Урал, 6. фебруара и Крила Совјетов, 12. фебруара.

Ostavi poruku