Fudbaleri Borca, koji su sinoć stigli na 14-odnevne pripreme u Antaliju, već danas odradiće dva treninga, od kojih je prvi bio jutros u teretani hotela „Titanik“.

Jutros su trening obavili u dvije grupe, a i pored zahtjevnih vježbi atmosfera je bila i više nego dobra.

– Rad u teretani dobro će doći igračima da se istegnu poslije jučerašnjeg napornog dana, koji smo proveli u putu -rekao je šef stručnog štaba Borca Marko Maksimović.

Banjalučani će svakodnevno imati dva treninga,

– Prijepodne biće u teretani, a poslijepodne teren i rad sa loptom. Onim danima kada igramo utakmice treninga na terenu biće oslobođeni samo oni koji budu igrali – dodao je Maksimović.

Iskusni štoper Marko Jovanović bio je u grupi sa mlađim igračima, koji su bili u teretani, ali je po zalaganju prednjačio.

-Naravno da su puno lepši treninzi na terenu, ali i ovaj deo se mora odraditi. Imamo idealne uslove i prava je šteta to ne iskoristiti – naglasio je Jovanović.

Prvi kontrolni meč u Antaliji Borac igra sutra, ali još uvijek nije poznata satnica utakmice sa uzbekistanskim Kizilkumom iz Zafrašona.

Potom će 3. februara „crveno – plavi“ igrati sa rumunskim drugoligašem Čikšeredom, da bi na kraju protivnici bili ruske ekipe: Ural, 6. februara i Krila Sovjetov, 12. februara.

Ostavi poruku