Центар за едукацију и истраживање (ЦЕР) данас је у Бијељини свечано обиљежио Дјечију недјељу 2020 под слоганом ”Здраво тијело, ведар дух”.
Диркетор ЦЕР-а Младен Докић је истакао је да ЦЕР брине о својим најмлађим суграђанима и да ће тако бити и у будуће.

„Важно је да и прије и послије Дјечије недјеље сваки дан буде посвећен дјеци. Све што радимо, радимо зарад дјеце и њихове боље будућности“, поручио је Докић.

Имајући у виду пандемију корона вируса, “Дјечија недјеља” ове године је организована на другачији начин него иначе, водећи рачуна о здрављу и безбједности на првом мјесту дјеце, а потом и свих осталих учесника манифестације.

„У сарадњи са Педагошким факултетом из Бијељине и предшколском установом „Kолибри“ организовали смо три групе по 15 малишана, а свака група је имала прилику да упозна и одради тренинг са Свјетланом Вујадиновћем, тренером Таеквондо клуба „ЈОПА“ као и са Мајом Мацан, фитнес тренером“, истакао је Докић за НовиГлас.

Организатор је приредио и изненађење за малишане када се појавио кловн „Зврле“ који је изазвао одушевљење најмлађих, а након тога директор ЦЕР-а Младен Докић и Свјетлан Вујадиновић уручили су им пригодне поклоне.

Ostavi poruku