Centar za edukaciju i istraživanje (CER) danas je u Bijeljini svečano obilježio Dječiju nedjelju 2020 pod sloganom ”Zdravo tijelo, vedar duh”.
Dirketor CER-a Mladen Dokić je istakao je da CER brine o svojim najmlađim sugrađanima i da će tako biti i u buduće.

„Važno je da i prije i poslije Dječije nedjelje svaki dan bude posvećen djeci. Sve što radimo, radimo zarad djece i njihove bolje budućnosti“, poručio je Dokić.

Imajući u vidu pandemiju korona virusa, “Dječija nedjelja” ove godine je organizovana na drugačiji način nego inače, vodeći računa o zdravlju i bezbjednosti na prvom mjestu djece, a potom i svih ostalih učesnika manifestacije.

„U saradnji sa Pedagoškim fakultetom iz Bijeljine i predškolskom ustanovom „Kolibri“ organizovali smo tri grupe po 15 mališana, a svaka grupa je imala priliku da upozna i odradi trening sa Svjetlanom Vujadinovćem, trenerom Taekvondo kluba „JOPA“ kao i sa Majom Macan, fitnes trenerom“, istakao je Dokić za NoviGlas.

Organizator je priredio i iznenađenje za mališane kada se pojavio klovn „Zvrle“ koji je izazvao oduševljenje najmlađih, a nakon toga direktor CER-a Mladen Dokić i Svjetlan Vujadinović uručili su im prigodne poklone.

Ostavi poruku