Има ли Србија чему да се нада у четвртак увече? Mozzart нуди одличне квоте на окршај са Норвежанима.

Још дан! Толико је остало до најважније утакмице репрезентације Србије у 2020. години. Поприште Осло, ривал Норвешка. Само ће једна екипа остати у трци за пласман на Европско првенство послије 20 година.

На папиру гледано, улогу благог фаворита има Норвешка. Просто, има боље резултате у посљедње вријеме, бољу форму, па и њени играчи, офанзивци, расположенији су да тресу мреже него српски адути.

Да не идемо даље, Скандинавци у четвртак дочекују са великом побједом над Сјеверном Ирском у Белфасту на посљедњем окупљању (5:1), док су Орлови одбранили са играчем мање бод на Маракани против Турске (0:0).

Зато је квота на побједу Србије у Mozzartу нешто већа и износи 2.95, што практично значи да вас на улог од 10 КМ у случају побједе Србије очекује износ од 29,50 КМ. Тикет можете саставити и одиграти онлајн уколико извршите регистрацију на www.mozzartbet.ba или на Mozzartовим уплатно-исплатним мјестима.

Такође, Норвежани играју код куће, на свом Улевалу, на којем су до прошлог мјесеца имали серију од 15 утакмица без пораза. А, онда први окршај без публике и одмах пораз. Аустрија је доста лако славила са 2:1. Због свега наведеног, кладионица МОЗЗАРТ је шансу Норвежана за побједу оцијенила са квотом 2.60

Када се тако поставе ствари, намеће се питање: Има ли Србија икакве адуте у рукама, на основу чега да гаји наду да може да прелети преко Осла и финале баража дочека на Маракани?

Погледајте укупну понуду кладионице MOZZART на квалификације за Европско првенство.

Ostavi poruku