Policija je u Gradišci u pretresima pronašla 1.083 stabljike koje asociraju na indijsku konoplju, a visoke su od 100 cm do 190 cm, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Zapljena je uslijedila nakon što su pripadnici Policijske uprave Prijedor, u petak, 15 minuta prije ponoći, na području Nacionalnog parka Kozara prekontrolisali M.M. iz Gradiške.

Kod njega su pronađene i zaplijenjene četiri improvizovane cigarete sa sadržajem koji asocira na marihuanu, nakon čega je uhapšen i bio je na krim-obradi.

“Potom su juče pripadnici Policijske uprave Prijedor, u saradnji sa kolegama iz Gradiške, u Gradišci pretresli kuću, pomoćne objekte i zemljište koje koristi M.M.”, kazali su za “Nezavisne” iz policije.

Tada su zaplijenjene 1.083 stabljike koje asociraju na indijsku konoplju, ali i više pakovanja materije koja asocira na marihuanu, ukupne bruto mase 1.025 grama. Nađene su i tri improvizovane cigarete sa sadržajem koji asocira na marihuanu, kao i digitalna vaga.

“Pronađeni i privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru”, saopštila je Vesna Pačariz, portparol PU Prijedor.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je uhapšen Miroslav Majstorac (39), a da je konoplja pronađena u mjestu Mačkovac.

Ostavi poruku