Juče je diplome dobilo 169 studenata Pedagoškog fakulteta a među njima su se neki istakli svojim izuzetnim trudom i rezultatima. Na svečanosti su uručeni prigodni pokloni studentima generacije Dejanu Obrenoviću, Miri Jovanović, Radi Sandić, Dijani Polovini i Ljubinki Simić.

Povodom jubileja, 25 godina postojanja Pedagoškog fakulteta,  za nemjerljiv doprinos u nastavnoj, naučnoj, umjetničkoj, kulturnoj i sportskoj djelatnosti, Pedagoški fakultet dodjelio je plakete profesorima koji su svojim predanim radom ostavili neizbrisiv trag u našoj akademskoj zajednici emeritusu prof. dr Mitru Novakoviću, prof. dr Stevi Pašaliću, Prof. dr Cvijetinu Ristanoviću, prof. dr Peri Spasojeviću, Prof. dr Miladinu Lukiću, prof. dr Milenku Ćurčću, prof. dr Desanki Trakilović i posthumno prof. dr Branku Saviću.

Pedagoški fakultet ne bi bio to što jeste da nema nesebičnu podršku i saradnju gradova i opština iz okruženja i ovom prilikom Fakultet im se na simboličan način zahvalio.

Osim predstavnika akademske zajednice, profesora i saradnika našeg Fakulteta svečanosti su prisustvovali i prorektori Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dekani, prodekani i predstavnici drugih fakulteta Univerziteta, predstavnici javnih ustanova, kao i predstavnici srednjih i osnovnih škola i dječijih vrtića sa  kojima Fakultet ima izuzetnu saradnju.

U obraćanju diplomantima, dekan Pedagoškog fakulteta, profesor dr Dalibor Stević čestitao im je na upornosti i zalaganjui poželio da stečeno znanje uspješno primjenjuju u svom budućem radu.

Pored dekana prisutnima se obratio i rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, prof. dr Stevo Pašalić.

Povodom ovog značajnog jubileja studenti i profesori su priredili bogat kulturno-umjetnički program, u kome su učestvovali članovi sekcija hora, orkestra i folklora Pedagoškog fakulteta u Bijeljini.

Nakon dodjele diploma uslijedilo je zajedničko fotografisanje, a zatim svečana večera u Etno Selu „Stanišići“ u sali „Volga“.

Ostavi poruku