Преко 300 будућих учитеља и васпитача, студената из Бијељине, Лепосавића, Врања, Ужица, Београда, Јагодине, Бањалуке, Источног Сарајева, Сомбора и Суботице протеклог викенда окупила је „Учитељијада 2018“, чије је овогодишњи домаћин био Педагошки факултет и град Бијељина. Имајући у виду изузетан значај спортских активности нарочито код дјеце у развоју, студенти истичу да ће у свом педагошком раду посебан акценат стављати управо на ову врсту активности.

Сјајну спортску форму и ватрени спортски дух показали су студенти на теренима одбојке, кошарке, фудбала, стоног тениса, те у шаху и бесједништву.

Сви студенти, који су били смјештени у Етно селу Станишићи, одушевљени су топлим дочеком и самом организацијом овогодишње Учитељијаде.

“Колеге из Бијељине су нас дочекале као ниједан домаћин до сада”, рекао је Ненад, студент друге године Педагошког факултета у Сомбору.

Студенткиња Тамара са Учитељског факултета у Београду истиче да јој је ова Учитељијада једно прелијепо искуство и да је презадовољна организацијом као и самим амбијентом који пружа Педагошки факултет у Бијељини.

Декан Педагошког факултета у Бијељини проф. др Далибор Стевић изразио је задовољство како је протекла сама манифестација, захвалио се фирми „Leader d.o.o.“ из Бијељине на сарадњи и помоћи у реализацији Учитељијаде, медијима који су пропратили све активности, пословодсту градске дворане, Економске школе и Гимназије, мушком и женском одбојкашком клубу Радник, КК Феникс као и својим студентима и професприма који су помогли организацију. Посебно се захвалио гостима што су се одазвали у тако великом броју у нади да из Бијељине носе само најбоље утиске.

Ostavi poruku