Naslovna Svijet Kadirov: SAD spremaju trojanskog konja Iranu, tako „pomogli“ i Srbiji

Kadirov: SAD spremaju trojanskog konja Iranu, tako „pomogli“ i Srbiji

0

Čečenski lider Ramzan Kadirov poručio je putem Tvitera, povodom podrške koju je američki predsednik Donald Tramp uputio antivladinim demonstrantima u Iranu, da SAD „spremaju Iranu trojanskog konja“, uz ocenu da je Srbija među državama koje su već primile takvu „efikasnu pomoć“.

„Donald Tramp je najavio nameru SAD da učesnicima protesta u Iranu obezbedi osetnu podršku u odgovarajuće vreme. Prethodno je efikasna pomoć pružana narodima Libije, Sirije, Iraka, Avganistana, Srbije, Vijetnama i drugih. Iranu spremaju trojanskog konja!“, naveo je Kadirov na Tviteru.

Kadirov je u sredu, komentarišući reakciju SAD na restrikcije Irana prema pojedinim društvenim mrežama, naveo da američke društvene mreže imaju duple standarde.

„Iz nekog razloga, Vašington ne želi da zna da je pravo slobode izražavanja sveto i garantovano svakome, ukoliko ne propagira ekstremističke poglede“, poručio je Kadirov na Telegramu, prenosi Tas.

„Kada je pristup sajtovima onima koji protestuju protiv vlade u Iranu bio blokiran, predsednik SAD (Donald Tramp) se setio slobode izražavanja“, naveo je Kadirov.

Zapitao se gde je u tome logika, pomenuvši da je Vašington prećutao kada je njemu pod „izmišljenim“ izgovorom Fejsbuk ugasio naloge.

Kadirov smatra da Fejsbuk ne deluje nezavisno, već je alatka u rukama vlasti SAD.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version