Насловна Република Српска Манијак из Добоја у хаустору напао дјевојчицу

Манијак из Добоја у хаустору напао дјевојчицу

0

Основни суд у Добоју одредио је једномјесечни притвор за А. Р. (18) из овог града, који се терети да је напаствовао дјевојчицу и дјевојку.

Једва пунољетни Добојлија осумњичен је да је у септембру у хаустору зграде спопао дјевојчицу млађу од 15 година и дирао је по интимним дијеловима тијела. Њему ово није једини пут да неког сексуално узнемирава.

Перверзне склоности након напада на дјевојчицу је остварио и прошлог мјесеца када је жртва била пунољетна дјевојка. Тада је престрављену суграђанку спопао на мањем пролазу између двије улице у овом граду. Незванично сазнајемо да се дјевојка навече враћала из града када је искочио пред њу на једном путићу окруженом жбуњем у ком се претходно скривао и напао је. У оба случаја жртве су се само пуком срећом успјеле отргнути од напасника и избјећи најгоре.

Манијак је долијао полицији у суботу и уз извјештај о кривичном дјелу предат је Окружном тужилаштву.

– А. Р.  је лишен слободе због сумње да је починио кривична дјела обљуба над дјететом млађим од 15 година и блудне радње. Због осјетљивости случаја и чињенице да се ради о малољетном лицу, не можемо давати више информација – рекли су у Полицијској управи Добој.

У Окружном тужилаштву рекли су да истражују све околности у вези са овим случајем.

– Притвор је одређен због чињенице да се ради о лицу склоном извршењу наведених кривичних дјела и због бојазни да би боравком на слободи могао поновити кривично дјело – навели су у Окружном тужилаштву у Добоју.

Напад на дјевојчицу забиљежен је љетос у Брчком када је таксиста М. Х. из Омербеговаче пријављен полицији због сумње да је покушао силовати петнаестогодишњакињу.

Он је дјевојчицу наводно напао у помоћној просторији на стадиону Фудбалског клуба Напредак-Омербеговача у Брчком, а пријаву је поднијела мајка жртве А. А. Х.

– Кћерка је са другарицом сједила у близини стадиона када је дошао таксиста М. Х., који је од њих тражио да придрже неку цијев за воду док је он не заврне. Кћерка је кренула за њим, не слутећи шта се се десити. Чим су дошли до зграде на стадиону, он ју је увукао у помоћну просторију у којој је забарикадирао врата. Кћерку је почео дирати по тијелу. Она је плакала и молила да је пусти, и некако је успјела да побјегне – испричала је тада мајка нападнуте дјевојчице.

Казне

У Окружном тужилаштву Добој рекли су да се за кривично дјело обљуба над млађим дјететом може изрећи казна од једне до осам година.

– За блудне радње запријећена је казна до три године затвора – рекли су у Окружном тужилаштву Добој.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version