Naslovna Vijesti BOSANKA SE UDAJE ZA 34 GODINE STARIJEG MILIONERA: Svadba od milion $...

BOSANKA SE UDAJE ZA 34 GODINE STARIJEG MILIONERA: Svadba od milion $ kakvu Australija ne pamti

0

U Australiji se upravo priprema jedno od najraskošnijih venčanja ikada viđenih u toj zemlji, a ovo venčanje će postaviti novi nivo u raskoši i neobičnim poklonima.

Naime, vremešni multimilioner Nevil Cričton 13. maja oženiće se sa 34 godine mlađom verenicu Nadom Hasandedić, poreklom iz Bosne i Hercegovine, u Velikoj dvorani Univerziteta u Sidneju, što je navodno bila njena velika želja.

U moru troškova, Nevil ima jedan neobičan – on je odlučio da istorijskom zdanju, starom 167 godina u kom će se odigrati venčanje pokloni nove toalete.

Naravno, razlog za to je prilično sebičan jer zgrada trenutno nema dovoljno toaleta za sve zvanice na svadbi, a postojeći se mladoj nisu dopadali.

Bogatstvo sedamdesetčetvorogodišnjaka se procenjuje na 400 miliona autralijskih dolara, a obogatio se trgovinom luksuznih automobila, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferarija za Australiju.

Svadba će koštati oko milion dolara, a nakon ceremonije par će živeti u luksuznoj kući u Point Piperu, istočnom predgrađu Melburna.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version