SHARE

На подручју Tузле и Бијељине данас су извршени претреси на 10 локација и ухапшено шест особа, у акцији спречавања злоупотребе опојних дрога, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Tузланског кантона.

По наредби Општинског суда у Tузли, претреси су извршени на девет локација у Tузли и једној у Бијељини.

Пронађени су предмети који потичу из кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, а ријеч је о мобилним телефонима и СИМ картицама, наводи се у саопштењу.

Након завршених претреса ухапшено је шест особа, а ријеч је о лицима чији су иницјали П.А. /31/, С.М. /32, П.М. /29, М.А. /42/, Е.С. /26 и Ђ.И. /28/, а три особе су позване у својству свједока.

“У току је рад на документовању кривичног дјела и криминалистичка обрада, након чега ће особе лишене слободе уз извјештај бити предате Tужилаштву Tузланског кантона”, додаје се у саопштењу.

Ријеч је о наставку планских активности службеника Одјељења за борбу против злоупотребе опојних дрога Сектора крим полиције Тузланског кантона на сузбијању и спречавању злоупотребе опојних дрога на подручју тог кантона, током којих је пронађена и одузета одређена количина кокаина, спида и марихуане.

SHARE

Оставите одговор