Budvanin Miroslav Ćetković (29) i državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bijeljini, Predrag Ilinčić stradali su sinoć ispred budvanskog lokala „Poko“.

Nezvanična saznanja govore da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog. Ilinčić je od teških povreda izdahnuo u kotorskoj bolnici, dok je Ćetković preminuo na licu mjesta.

Prema nezvaničnim informacijama, do pucnjave je došlo ispred kafea “Poko”, koji je u vlasništvu Ćetkovićevog kuma Miloša Ivančevića.

“Vijestima” je rečeno da se dvadesetdevetogodišnjak automobilom kretao jednosmjernom uličicom ka lokalu, a da ga je ubica čekao ispred, naoružan sa dva pištolja. Prema tim informacijama, i Ćetković je uspio da izvuče oružje i zapuca na svog napadača.

“Ispaljeno je više hitaca. Ćetkovićevo beživotno tijelo policajci su zatekli na sjedištu vozila ‘tojota’… Ilinčić je psovao policajca koji je pokušavao da ga podigne sa asfalta”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Iz Uprave policije kazali su da je sinoć oko 18,30 časova, u ulici Babilonija u Budvi, došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dvije osobe.

„Večeras oko 23,00 časa preminulo je i drugo lice koje je učestvovalo u međusobnoj upotrebi vatrenog oružja. Lice, za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine je preminulo u Opštoj bolnici u Kotoru, usled povreda koje je zadobilo u večerašnjem događaju. Podsjećamo da je, kako se sumnja, prethodno odnosno večeras oko 18,30 časova, u ulici Babilonija u Budvi, došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica, pomenutog P.I. i M.Ć (29) iz Budve. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je P.I. sa povredama opasnim po život transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru gdje je kasnije i preminuo. Policijsko – tužilačke aktivnosti, koje se preduzimaju radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja događaja, su u toku“, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

Ostavi poruku