Crnogorska Uprava policije saopštila je da je u vatrenom okršaju u Budvi večeras poginuo tridesetogodišnji Miroslav Ćetković iz Budve, a teško je povrijeđen Predrag Ilinčić /29/ koji je državljanin BiH.

Nezvanična saznanja govore da su su Ćetković i Ilinčić pucali jedan na drugog.

Iz Uprave policije potvrdili su da je u Budvi u 18.35 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da je povredama podleglo lice M. Ć. 1987. godište, a jedno lice da je prevezeno u Medicinski centar.

„Večeras oko 18,30 časova je u Budvi došlo do međusobne upotrebe vatrenog oružja između dva lica. Jedno lice, M.Ć. (29) iz Budve je smrtno stradalo, dok je drugo lice za koje imamo saznanja da je u pitanju P.I. (29), državljanin Bosne i Hercegovine, a na čijem se potvrđivanju identiteta radi, povrijeđeno.Prema dosadašnjim mjerama i radnjama koje su preduzete, sumnja se da su ova dva u ulici Babilonija u Budvi pucala jedno u drugo iz pištolja. M.Ć. je preminuo na licu mjesta, dok je drugo lice, P.I, sa povredama transportovano u Opštu bolnicu u Kotoru. Prema informacijama kojima raspolažemo, P.I. je zadobio povrede opasne po život. Policijski službenici su pronašli i izuzeli pištolje koji, kako se sumnja, pripadaju ovim licima“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je na informativni razgovor privela sve osobe koji su se nalazili u lokalu.

Ostavi poruku