SHARE

Црногорска Управа полиције саопштила је да је у ватреном окршају у Будви вечерас погинуо тридесетогодишњи Мирослав Ћетковић из Будве, а тешко је повријеђен Предраг Илинчић /29/ који је држављанин БиХ.

Незванична сазнања говоре да су су Ћетковић и Илинчић пуцали један на другог.

Из Управе полиције потврдили су да је у Будви у 18.35 часова дошло до употребе ватреног оружја, те да је повредама подлегло лице М. Ћ. 1987. годиште, а једно лице да је превезено у Медицински центар.

“Вечерас око 18,30 часова је у Будви дошло до међусобне употребе ватреног оружја између два лица. Једно лице, М.Ћ. (29) из Будве је смртно страдало, док је друго лице за које имамо сазнања да је у питању П.И. (29), држављанин Босне и Херцеговине, а на чијем се потврђивању идентитета ради, повријеђено.Према досадашњим мјерама и радњама које су предузете, сумња се да су ова два у улици Бабилонија у Будви пуцала једно у друго из пиштоља. М.Ћ. је преминуо на лицу мјеста, док је друго лице, П.И, са повредама транспортовано у Општу болницу у Котору. Према информацијама којима располажемо, П.И. је задобио повреде опасне по живот. Полицијски службеници су пронашли и изузели пиштоље који, како се сумња, припадају овим лицима”, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Полиција је на информативни разговор привела све особе који су се налазили у локалу.

SHARE

Оставите одговор