SHARE

Милица Ступар из Теквондо клуба “Козара” изабрана је вечерас за најбољег спортисту града Приједора за 2016. годину.

Ова шеснаестогодишња Приједорчанка титулу најбољег спортисте овог града за 2016. годину понијела је на основу освојеног 5. мјеста на овогодишњем првенству Балкана, као освајач медаља и побједник турнира у Републици Српској и БиХ.

“Осјећај је диван, срећна сам и драго ми је што се труд исплатио”, рекла је Ступарева.

Иза ње на ранг-листи десет најбољих у сениорској конкуренцији су: Сања Милојица из Стонотенског клуба “Приједор”, Младен Томаш из Кик бокс клуба “Приједор”, Јована Бабић из Џудо клуба “Козара”, Мирко Цвијић из Атлетског клуба “Приједор”.

Затим слиједе Марко Миодраговић из Карате клуба “Шодан”, Драшко Лајић из Аеро клуба “Приједор”, Дарјана Вуклиш из Женског рукометног клуба “Мира”, Барбара Чикић Џудо клуб “Приједор” и Теодора Далмација из Тениског клуба “Др Младен Стојановић”.

Епитет најуспјешнијег младог перспективног спортисте понијела је тринаестогодишња стонотенисерка Марија Гњатић, чланица Стонотениског клуба “Приједор” коју је, као и још 10 перспективних спортских нада наградила компанија “Арцелор Митал Приједор”.

За најбољу мушку екипу је проглашена екипа Кошаркашког клуба “Приједор”, а у категорији жена Женски рукометни клуб “Мира”.

Најбољи спортски радник је Мишо Родић, предсједник Тениског клуба “Др Младен Стојановић” за свеукупан допринос раду, развоју и напретку Клуба, а најуспјешнији спортски тренер је Данило Палалић из Кошаркашког клуба “Приједор”.

На овој свечаности у част најбољих спортиста града Приједора додијељена су и специјална признања, и то за 40 година успјешног рада Јавној установи Дворана “Младост” и Фудбалском клубу “Гомјеница”, те Теквондо клубу “Љубија” за 20 година успјешног рада и Кошаркашком клубу “Хантерс” и Фудбалској спортској асоцијацији Приједор за 10 година успјешног рада.

Посебна признања добили су и Милан Томаш из Кик бокс клуба “Приједор” као најбољи мајстор свијета у кик боксу у Кући славних Барселона 2016. и Драгиња Топић “Топ денс” Приједор за промоцију и развој спортског плеса у 2016. години.

Спортисте и бројне госте у препуној сали Позоришта Приједор поздравили су директор Информативно-пословног центра “Козарски вјесник” Зоран Совиљ у име организатора ове спортске приредбе, а у име покровитеља градоначелник Приједора Миленко Ђаковић, који је предао пехар и медаље најбољим спортистима града Приједора.

“Наши спортисти су и ове године блистали на спортским теренима, мада сматрам да самим тим што се баве спортом они су већ побједници. Честитам свима онима који су на овај начин били прави амбасадори нашег града на спортским теренима”, рекао је Ђаковић.

SHARE

Оставите одговор