Naslovna Srbija SAHRANjENA MASAKRIRANA PORODICA: Tuguje celo naselje, ćerka ubila najrođenije

SAHRANjENA MASAKRIRANA PORODICA: Tuguje celo naselje, ćerka ubila najrođenije

0

KRALjEVO – Posle nezapamćene porodične tragedije u petak su, uz pravoslavni obred, na lokalnom groblju u kraljevečakom prigradskom naselju Jarčujak sahranjeni Predrag (75) i Milunka Aleksić (73), kao i njihov sin Slavoljub (55), koje je u sredu ujutro svirepo na spavanju sekirom usmrtila kćerka Slavica Lazić (51).

Za tragično nastradalim Aleksićima iskreno tuguje celo naselje.
Rodbina, prijatelji, komšije i meštani, u petak su na seoskom groblju ispratili njihove posmrtne ostatke.
Svi i dalje u neverici da se ovakva tragedija dogodila.- Ovaj kraj ne pamti ovakvu nesreću…
U istom danu na večni počinak ispraćamo i roditelje i sina, stradalih od ruke svoje kćerke i sestre, roda najrođenijeg.
Teško mi je bilo šta da kažem jer i dalje ne mogu da verujem šta je Slavica uradila – kratko kaže vremešna komšinica Mileva pokušavajući da sakrije suze.

O motivima ovog svirepog zločina i dalje se samo nagađa, a niko od meštana ne može ni da nasluti šta je prethodilo krvavom piru, i zašto je Slavica usmrtila svoje najbliže.

Posle saslušanja, viši javni tužilac u Kraljevu odredio je Slavici Lazić, osumnjičenoj za teško, trostruko ubistvo, pritvor do 30 dana.
Kako nezvanično saznajemo, Slavica se na prvom saslušanju branila ćutanjem, pa su tako motivi ovog svirepog zločina koji je potresao i Kraljevčane i meštane mirnog prigradskog naselja i dalje ostali pod velom tajne. Pročitajte još:* MASAKR U KRALjEVU: Pozvala policiju i rekla „Sve sam ih pobila“

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version