Naslovna Svijet Naduvane ovce terorisale selo

Naduvane ovce terorisale selo

0

Ovce, koje simbolišu dobrotu, nevinost, plemenitost i mir,ali ako se napasu marihuane, onda one mogu postati veoma agresivne.
Ovce u Novom Južnom Velsu se naravno kao i sve ovce hrane najrazličitijim biljakama, ….
Ali ove su u jednom trenutku „zamenile“ travu za kanabis, i od svega na kraju je ispao haos u mirnom selu Ridipendi.
Zabezeknuti seljani su u čudu gledali pomahnitale ovce, od kojih su neke provaljivale u kuće, dok su druge u bunilu istrčavale ispred automobila koji su ih gazili. „Stado ovaca je izazvalo nevolju.
Ovce su upadale u bašte, čak i u kuće, a jedna spavaća soba je potpuno razvaljena“, rekao je predstavnik lokalne zajednice Ioan Ričard.
Marihuana je bačena pored puta, pošto je zatvorena ilegalna laboratorija za uzgajanje indijske konoplje, a Ričard je naveo da se seljani boje da bi i ostale ovce iz sela mogle da se napasu kanabisa pored puta. „Bojim se i da pomislim šta bi moglo da se dogodi ako sve pojedu – doživeli bismo teror psihotičnih ovaca u celom selu“, kaže Ričard. „Poprilično je bizarno.
Neke ovce su postale agresivne i počele da jure ljude“, rekao je farmer Devald Vaso.
Ričard se sada svom snagom bori protiv učestalnog bacanja otpada pored seoskog puta, a kap koja je prelila čašu su ostaci laboratorije za proizvodnju marihuane, pronađeni u blizini raskrsnice kod Salem Čapela u blizini Ridipendija. „Rekao sam članovima lokalnog saveta da se uvere da je policija pozvana pre uklanjanja dokaza koji ukazuju da je reč o napuštenom kompleksu za uzgoj marihuane“, rekao je Ričard.
Portparol saveta u Svonsiju rekao je da je marihuana uklonjena ali nije mogao da potvrdi da se ovce nisu ponovo napasle konoplje. „Obavestili smo policiju čim je incident prijavljen i otišli smo na lice mesta.
Marihuana je uklonjena, ali apelujemo na sve koji imaju bilo kakva saznanja o tome ko bi mogao biti umešan u proizvodnju marihuane na tom mestu da nam to i jave ili da pozovu policiju Južnog Velsa“, rekao je portparol. (Izvor: zanimljivostidana.com)Rave safe out there, watch out for the psychotic rampaging sheep that are high on drugs! https://t.co/UjYSnW4soW— Barry Ashworth (@dubpistols) May 27, 2016

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version