Sam kraj drugog i poslednjeg predsedničkog mandata Baraka Obame moglo bi obeležiti razotkrivanje dokumenata o spoznajama vanzemaljskih vrsta, tvrde neslužbeni izvori, a prenosi britanski Miror.
Barak Obama je „blizu razotkrivanja revolucionarnih saznanja o NLO i aktivnostima vanzemaljskih vrsta“, piše britanski Miror.
Učiniće to, tvrde neslužbeni izvori, pred sam kraj svog mandata, i to pod pritiskom predizbornog obećanja Hilari Klinton da će učiniti isto ukoliko postane predsednica SAD. U to veruje i Stiven Baset, izvršni direktor „Paradigma riserč grupe“, koji smatra da će nakon Obame nešto slično učiniti i britanski premijer Dejvid Kameron.
Baset inače za to u Beloj kući lobira već 20 godina i kaže kako je „jako uzbuđen“ što su na „samoj ivici“ velikog razotkrivanja tajnih informacija koje vlada SAD ima o vanzemaljskoj aktivnosti na Zemlji. „Biće to jedna od najvažnijih vesti ikada objavljenih“, uveren je Baset. „Siguran sam 85 odsto da će Obama to učiniti i da će njegovim stopama nakon toga krenuti i britanski premijer“, izjavio je. Hilari Klinton je o važnosti transparentnosti u slučaju vanzemaljske aktivnosti pričala u emisiji Džimija Kimela pre nekoliko meseci, a isto je kasnije ponovio i voditelj njene kampanje Džon Podesta. „Volela bih da dobijem uvid u te dokumente i da što veći broj njih dam na uvid javnosti“, rekla je Klintonova tada. „Ukoliko nema ničega, to moramo reći ljudima.
Ako nečeg ima, to moramo podeliti u slučaju da ne narušuje nacionalnu bezbednost“, zaključila je u emisiji.
Time je zapravo razočarala mnoge entuzijaste koji sada smatraju da će, ako dođe do objave, objavljeni biti samo relativno nevažni i benigni dokumenti koji opet neće dati odgovor na stotine pitanja i glasina. (Izvor: sputniknews.com)

Ostavi poruku