Srpska napredna stranka održava Izbornu skupštinu, za koju funkcioneri te stranke očekuju da će pokazati da je SNS spremna da se menja bez obzira na ubedljivu pobedu.
RTS saznaje, da Maja Gojković ostaje na funkciji predsednice parlamenta, a novi potpredsednici SNS-a biće Jovanov, Vučević, Marija Obradović i Đurić.
Kako RTS saznaje, potpredsednici SNS-a biće Milenko Jovanov, koji je bio poslanik u pokrajinskom parlamentu, Miloš Vučević, dosadašnji gradonačelnik Novog Sada, Marija Obradović, koja je bila poslanik u Skupštini Srbije i Marko i Đurić, dosadašnji direktor Kancelarije za KiM.
Prema saznanjima RTS-a, na funkciji predsednice parlamenta ostaće Maja Gojković, iako se spekulisalo da će je na toj funkciji zameniti Goran Knežević.
Na Izbornoj skupštini predsednik SNS Aleksandar Vučić imaće uvodno izlaganje na početku sednice, koje će biti otvoreno za javnost, nakon čega se sednica zatvara za javnost, saopšteno je iz SNS.
Posle Izborne skupštine, kako kažu funkcioneri SNS-a, znaće se više o konstituisanju republičke i pokrajinske vlade i lokalnih samouprava. (Izvor RTS.rs)

Ostavi poruku