U TUČI grupe srpskih studenata, koja je u sklopu apsolventske ekskurzije boravila na kruzeru na liniji Barselona – Rim, povređen je jedan mladić.
Kako smo nezvanično saznali, on je student Ekonomskog fakulteta iz Kragujevca i povrede koje je zadobio, srećom, nisu opasne po život.
Napadač je zadržan u pritvoru.
Kako smo saznali, na kruzeru su se nalazili studenti sa različitih univerziteta iz čitave Srbije.
Krstarili su ka Rimu kada je u toku dnevne žurke na palubi izbila tuča.
Direktor agencije „Rapsodi travel“, Srđan Stojanović, koja je i organizator spomenute ekskurzije, kaže da su dvojica mladića koja su se potukla prethodno bila u istom autobusu. – Naši vodiči su odmah reagovali i odveli povređenog momka do brodskog lekara, a potom je zadržan u bolnici u Rimu – rekli su nam u agenciji „Rapsodi travel“. – Sa njim je ostao još jedan drug, a čekaju se i njegovi roditelji, koji su krenuli iz Kragujevca put Rima.
Prema nezvaničnim informacijama, mladić koji je napao i povredio studenta iz Kragujevca nije student tog Univerziteta, a kako se pretpostavlja, do tuče je došlo zbog svađe oko devojke. – U toku je bila dnevna žurka i začuli smo povike da neko umire – priča jedna od studentkinja koja je bila na brodu. – Nismo znali šta se dešava i pomislili smo da je neko možda skočio sa broda, dok nismo videli gužvu u ćošku.
Ubrzo su reagovale nadležne službe sa broda i ukazale pomoć povređenom momku, dok su napadača odmah odveli.

Ostavi poruku