Junak žena, mačo muškarac, seksist, alfa mužjak, samo su neki od naziva koji su se pridodavali Donaldu Trampu (70), najizglednijem republikanskom kandidatu u borbi za Belu kuću.
Sada je u medije istupila njegova bivša ljubavnica Roen Bruer.
Bruer je imala 26, a Tramp 44 godine kada su se upoznali.
Upoznali su se na zabavi uz bazen koju je Tramp organizovao na Floridi. – Nije mu trebalo drugo da me uhvati za ruku i povede u razgledavanje vile – rekla je Bruer.
Nije imala bikini pa joj je Tramp dao jedan da se presvuče. – Vratili smo se na bazen i Tramp me nazvao jednom od svojih djevojaka – rekla je Bruer.

Ovo je samo jedna od priča o Trampu i ženama kojeg su često prozivali zbog neukusnih i ponižavajućih komentara prema njima.
Tako je glumici Rosi O’Donel javno rekao da je „debela i ružna“.
U svojem rijalitiju „The Celebrity Apprentice“, Tramp je jednoj kandidatkinji rekao da “ je sigurno lep prizor kada se ona spušta na kolena“. Obožava misiceTramp je doslovno opsednut lepim ženama, tvrde mediji.
On je vlasnik tri takmičenja u lepoti: Miss Teen, Miss USA i Miss Universe.
Navodno je zainteresovan i za takmičenje za „Miss sveta“.

Misica Templ Tagart ispričala je da je Trampa upoznala kada je imala 21 godinu, a on 50. – Poljubio me u usta.
To mi je bilo odvratno.
Tada je bio u braku s Marlom Maples, ali ga to nije sprečavalo da devojke koje su jedva bile punoletne, ljubi u usta – rekla je Tagart.

Keri Predžin koja je Trampa upoznala 2009. kao Miss Kalifornije rekla je da su devojke pred njim morale da hodaju u oskudnim kostimama sličnim bikinijima.- On je došao do svake devojke i odmerio je od glave do pete, a onda je pisao beleške.
Pozvao je Miss Alabame i pitao je ko je najljepša devojka.
Osim mene? Sviđa mi se miss Arkansasa, ona je slatka, odgovorila mu je devojka, a Tramp joj je onda rekao da ga nije briga da li je slatka ili ne, nego da ga zanima da li je oštra – rekla je Predžin.

Takođe je ispričala je da je Tramp voleo da deli djevojke na one koje mu se sviđaju i one koje mu se ne sviđaju.

Ivana Tramp Tramp je sa svojom prvom i verovatno najpoznatijom suprugom Ivanom Tramp (66) bio u braku 13 godina, odnosno od 1977. do 1990. godine.
Razvod ga je koštao više od 25 miliona evra.
Imaju troje dece Donalda juniora. (37), Ivanku (34) i Erika (32).

Najveći mu je audut ćerka IvankaS Marlom Tramp je u braku bio pet godina.
Imaju ćerku Tifani Ariana (21).
U izbornoj kampanji Trampovo najjače oružje je njegova ćerka Ivanka (34), majka troje dece i poslovna žena u njegovoj imperiji.
Kada je tajkun koji se bavi nekretninama i multimilijarder Tramp 16. juna 2015. objavio svoju kandidaturu, Ivanka je bila ta koja je oca predstavila naciji i svetu.
Ivanka je elegantna, lepa i pristojna za razliku od svojeg često vulgarnog oca.
Nakon dva razvoda, ljubavnica i tri braka, Ivanka je jedina konstanta u Trampovom životu.

Optužbe za silovanjeKati Džohnson (34) je početkom maja tvrdila da ju je Tramp pre 22 godine na nekoliko zabava silovao zajedno s pedofilom milijarderom Džefrijem Epsteinom (63).
Podnela je i tužbu protiv savezne države Kalifornije i traži odštetu od 100 miliona dolara.
Tvrdila je da ju je Tramp mesecima držao kao seksualnu robinju.
Tramp je pak tvrdio da je sve to „prljava kampanja“.

Odnos s HilariTramp gotovo svaki dan na Twitteru objavljuje poruke protiv svoje najizglednije protivnice na predsedničkim izborima Hilari Klinton.
No, to nije oduvek bilo tako.
Tramp i Klinton su se podnosili.
Kada se Tramp 2005. godine treći put oženio na slavlju su bili i Bil i Hilari Klinton koji su pozirali sa upravo venčanim parom, piše Bild.

Treći brakTramp je sada u trećem braku s Melanijom Tramp (46), bivšom manekenkom, rođenom u Sloveniji.

Ostavi poruku