Naslovna Srbija Građani ponovo glasaju na 15 biračkih mesta

Građani ponovo glasaju na 15 biračkih mesta

0

Republička izborna komisija (RIK) saopštila je da su sva biračka mesta na kojima se danas ponavljaju izbori za narodne poslanike otvorena na vreme u 7.00 časova i glasanje će trajati do 20.00 časova. „Izbori na 15 biračkih mesta se odvijaju u potpunom redu i bez uočenih nepravilnosti“, saopšteno je iz RIK-a.
Izbori se ponavljaju na pet biračkih mesta u Nišu, na po dva mesta u Beogradu, Vranju i Jagodini, kao i na po jednom u Užicu, Bačkoj Topoli, Sremskim Karlovcima i Kladovu.
U Beogradu glasači ponovo izlaze na biračko mesto 22 u opštini Novi Beograd, i biračko mestu broj 48 u opštini Palilula.
Ponovo se glasa i na biračkom mestu broj 9, na teritoriji opštine Bačka Topola, biračkom mestu broj 5 u opštini Sremski Karlovci, na biračkom mestu broj 29 i 57 u Jagodini.
Izbori se ponavljaju i na biračkom mestu 24 u Kladovu i 86 u Užica.
U Nišu se ponovo glasa na biračkom mestu 4 u opštin Medijana, u gradu Nišu, biračkom mestu 28 u opštini Palilula, na birački mestima broj 13, 16 i 23.
Vranjanci ponovo glasaju na biračkim mestima 24 i 65.
Do zatvaranja tih biračkih mesta, večeras do 20 časova, traje predizborna tišina tokom koje je zabranjena izborna propaganda, održavanje javnih skupova i objavljivanje procene izbornih rezultata.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version