OPERATIVCI beogradske policije imaju novi trag u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, koji bi istragu vrlo brzo mogao da dovede do zločinca – saznaju „Novosti“.
Taj pravac je sasvim novi u odnosu na dosadašnje rasvetljavanje monstruoznog ubistva, u čijem je fokusu bila sama porodica Marjanović.
Danonoćno sklapanje kockica, kao i gotovo hirurški precizno traženje materijalnih tragova mogli bi da daju rezultate vrlo brzo.
U toku je veštačenje novopronađenih dokaza, uzetih kako iz doma Marjanovića, tako i sa nasipa gde je Jelena poslednji put viđena živa. – Ne postoji savršen zločin, iako se činilo kada je reč o ubistvu pevačice, da se baš to dogodilo – navodi izvor „Novosti“. – Istraga je započela malo nespretno, posebno jer ni lice mesta, gde je pronađeno telo žene, nije bilo uopšte obezbeđeno.
Uništeno je dosta bioloških tragova, a razni „šetači“, pa i novinari, kontaminirali su taj prostor.
Verujemo da je ovaj novi trag, pravi pravac istrage koji vodi do zločinca.
Na osnovu analize baznih stanica, kao i izveštaja patologa, kritično veme u kome se odigrao zločin je između 16.30 i 17 časova 2. aprila.
Posebnu pažnju izaziva zabeležena komunikacija više mobilnih telefona na tom prostoru. – Proučavamo komunikaciju od 16.42 do 16.51 minuta – objašnjava naš sagovornik. – Verujemo da je tu ključ Jelenine smrti.
Nekoliko telefonskih brojeva je identifikovano.
Pripremamo se za razgovor sa njihovim vlasnicima.
Policija je do sada ispitala kompletnu porodicu Marjanović, Jelinog supruga Zorana, njegove roditelje, brata i sina iz prvog braka, njenu majku, kumove…
Izjavu je dala i Zoranova prva žena.
U dva navrata policija je boravila i u kući Marjanovića u Borči.
Prvi put odmah posle pronalska tela, kao i prošle nedelje kada je pretres trajao nekoliko sati.
Odneta je odeća i obuća članova porodice Marjanović, kao i lične stvari ubijene pevačice.
Jelena Marjanović nestala je, prema svedočenju njenog supruga, tokom trčanja po nasipu u naselju Crvenka u Borči. POSETA NOVOM PAZARU JELENA Marjanović je mesec i po pre ubistva boravila kod svoje bliske rodbine sa očeve i majčine strane u Novom Pazaru.
Tada je dala i poslednji intervju u kome je najavila povratak na scenu. – Istražujemo da li je tokom boravka u Novom Pazaru imala neke probleme ili se sukobila sa nekim – navodi naš – sagovornik. – Uzeli smo izjave od nekih rođaka.
Istražujemo i taj pravac.

Ostavi poruku