ZRENjANIN – Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom mitingu te partije u Zrenjaninu da će se boriti za zrenjaninsku industriju mesa Bek isto kao i za Mitros iz Sremske Mitrovice. „Da li je neko želeo da me kritikuje ili nešto dobro poruči, u Zrenjninu je kažu osvanuo grafit ‚Vučiću zašto Mitros, a ne Bek‚, ja razliku nisam pravio, Mitros smo povratili“, kazao je Vučić.
On je rekao da će kao što se borio za „Mitros“, boriće se i za neki novi Bek u Zrenajninu i nove investicije. „Znate da ne pričam prazne priče, obezbedili smo da Lir i Delfaj dođu u Novi Sad i zaposle ukupno 5.000 ljudi, pomogli smo Kikindi za MSK, sledeći su Zrenjanin, Pančevo i Sombor“, kazao je on.
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić kazao je na ovom skupu i da će, vlast na čelu sa SNS obezbediti ove godine Zrenjanincima zdravu pijaću vodu iz gradskog vodovoda, koju čekaju skoro pola veka „Mi smo ti koji su to uradili i zahvaljujući Vladi Srbije i njenom premijeru Aleksandru Vučiću koji su stali iza nas i ovog projekta mi ćemo ove godine u Zrenjaninu imati fabriku vode“, kazao je Janjić.
Na skupu je govorio i potpredsednik glavnog odbora SNS Goran Knežević i plivačica Miroslava Najdanovski koja je kazala da je energiju koju je davala na brojnim takmičenjimau svetu prepoznala kod Aleksandra Vučića.

Ostavi poruku