Nema razlike između Borisa Tadića, Bojana Pajtića, Vojislava Šešelja, Sande Rašković Ivić, Novice Tončeva i Branka Ružića, njihova jedina politika je „mrzim Vučića“, rekao je premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u intervjuu nedeljniku NIN.

Vučić je potvrdio da će SNS „sasvim sigurno“ praviti postizbornu koaliciju i ako njihova lista na republičkim izborima 24. aprila osvoji apsolutnu većinu.“Pokušaćemo da napravimo najširi mogući blok ljudi koji žele stabilnu i sigurnu budućnost…
Potrebno nam je široko okupljanje naroda“, istakao je on.

Vučić nije želeo da kaže ko su mogući postizborni koalicioni partneri njegove stranke, ali je objasnio koga sve „sto posto sigurno“ ne vidi kao moguće partnere.“Ono što je sto posto sigurno to je da nikakve kompromise nećemo praviti s onima koji bi da od Srbije naprave evropskog gubavca, regionalnog i svetskog pariju, koji traže da odustanemo od evropskog puta.
E, pa, neću da odustanem od evropskog puta!“, kazao je Vučić.“Apsolutno, svi oni“ odgovorio je Vučić na pitanje da li je tu reč o SRS, DSS i Dverima.

Ostavi poruku