Naslovna Srbija SNP: Podići mere bezbednosti na celoj ruti kroz Srbiju

SNP: Podići mere bezbednosti na celoj ruti kroz Srbiju

0

Povodom najnovijeg žestokog okršaja grupe migranata iz Alžira i Maroka na beogradskoj autobuskoj stanici, u kome je jedan čovek ozbiljno povređen, Srpska narodna partija (SNP) zahteva podizanje mera bezbednosti u glavnom gradu i na celoj migrantskoj ruti kroz Srbiju kako bi se naše stanovništvo zaštitilo od nekontrolisanog izliva nasilja koje preti od migranata.

SNP primećuje da i povređeni Marokanac i Alžirci koji su ga napali dolaze sa područja u kojima nije ratno stanje i pita nadležne organe otkuda migranti iz ovih zemalja u Srbiji, kada postoji odluka da se u Srbiju i, dalje, u Evropsku uniju, ne primaju migranti iz zemalja koje nisu pogođene ratom.

SNP još od prvog talasa migranata sa Bliskog istoka i severne Afrike koji su počeli da prolaze kroz Srbiju upozorava kolika opasnost preti od migranata na teritoriji Srbije.
Danas međusobni obračun među tim ljudima – slede li sutra, kao pre neki dan kada je migrant iz Iraka napao prodavačicu i ranio policajca u centru Beograda, sve češći napadi na nedužne građane – pita SNP.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version