Naslovna Srbija Za sat i po u Novom Sadu dve saobraćajne nesreće

Za sat i po u Novom Sadu dve saobraćajne nesreće

0

U dve saobraćajne nesreće u razmaku od sat i po, danas kod Novog Sada, povređene su četiri osobe, a među njima je i jedanaestogodišnje dete.
Svi su prevezeni u Urgentni centar, a dečak u Dečju bolnicu. U prvoj nesreći koja se dogodila nešto pre devet sati nedaleko od nadvožnjaka na putu prema Čeneju, teško je povređen D.

J. (29) iz Zmajeva.
On je, kako saznajemo bio za volan belom „golfa“, i iz još neutvrđenih razloga je udario u zaštitnu ogradu i probio je. Posle ove saobraćajke je intervenisala i vatrogasna brigada, koja je po pozivu policije isekla ogradu kako bi se slupani „golf“ sklonio sa puta i oslobodio saobraćaj. U Urgentnom centru saznajemo da je teško povređeni vozač posle zbrinjavanja zadržana na daljem lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi. U sudaru putničkog vozila i kombija, na gotovo istom mestu sat i po kasnije, odnosno oko 11.30 časova, povređene su tri osobe.
Povređeni muškarac star 59 godina, 47-godišnja žena i jedanaestogodišnji dečak su kolima hitne pomoći prevezeni u Urgentni centar, odnosno u Dečju bolnicu.
Oni su se nalazili u automobilu, dok je vozač kombija prošao nepovređeno.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version