SHARE

TRAVNIK – Zoran Gromović (46) iz Travnika, inače prošlogodišnja “Pinkova zvezda”, uhapšen je zbog sumnje da je svojim vozilom ubio ljubavnicu Jelenu Tursum (35) iz Novog Sada koja je odavno živela u BiH. “Policiji je u subotu oko 5.30 prijavljeno kako je u travničkom prigradskom naselju Gornje Putićevo pronađeno beživotno žensko telo.
Inspektori su naknadno utvrdili da je reč o državljanki Srbije koja je privremeno bila nastanjena u Kaknju.
Tačne okolnosti se još utvrđuju”, naveo je Rusmir Prohan, portparol MUP-a SBŽ.
Na mestu događaja zatečen je i Zoran Gromović, koji je ubrzo uhapšen pod sumnjom da je pasatom udario nesrećnu ženu. Kako neslužbeno saznaje Večernji list iz MUP-a, dan kasnije je pred županijskim tužiocem Mehom Bradićem tvrdio kako to nije namerno učinio, nego da se radilo o nesrećnom slučaju te da se zbog pijanstva ne seća svih pojedinosti.
Tužilac je naložio veštačenje vozila i obdukciju tela koja je pokazala kako je Jelena zadobila višestruke povrede, što tek može ukazivati da je i više puta pregažena.
Kako se spominje, oni su bili u ljubavnoj vezi, a svemu je najvjerovatnije prethodila svađa koja je tragično završila. “Sumnja se da se u naletu besa namerno zaleteo vozilom u nju i usmrtio je na lokalnom makadamskom putu, nedaleko od očeve vikendice, gde su posljednjih godinu dana zajedno i živeli.
Očevidaca nije bilo tako da niko ne zna što se dogodilo.
Zoka je prvo otišao do jednog poznanika i zamolio ga da pozove policiju.
Nije puno pričao, osim što je potvrdio da su se žestoko posvađali te da je u pitanju nesrećan slučaj.
Nije se mogao setiti svih detalja jer je bio u vidnom šoku, a, uz to, i pijan.
Taj poznanik je nakon toga otišao sa Zoranom do mesta gde je Jelena ležala mrtva te kasnije ispričao da se telo nalazilo ispred pasata i da je imala vidne prijelome od udara vozila”, ispričali su vidno potreseni meštani.
Prema njihovim rečima, pre ove jednogodišnje strastvene veze, oboje su bili u brakovima iz kojih imaju maloletnu decu.
Kažu kako se ni jedno od njih dvoje do sada nije službeno rastalo od bivših partnera te da on iz prethodnog braka ima dva sina koji idu u srednju školu, a ona sina i ćerku koji idu u drugi, odnosno prvi razred osnovne škole. “Bili su zaljubljeni par i ko zna što je među njima ‘puklo’.
Ona je pevačica, a on muzičar i tako su se, navodno, i upoznali.
Jelena je rodom iz Novog Sada, odakle se pre više godina doselila u BiH i udala za jednog muškarca iz Kaknja s kojim je dobila dvoje dece.
Nakon što su se počeli viđati, Zoka je napustio suprugu Nadu i sinove, te se iz Travnika doselio s Jelenom u Gornje Putićevo, gde ima porodičnu vikendicu.
Delovali su srećno i stalno se šalili.
Nikada nismo čuli da su se posvađali, niti videli da je Zoka nasilan prema njoj.
Nikom nije jasno zašto je to napravio.
S obzirom da je vikend i da se sve dogodilo rano ujutro, tek pretpostavljamo da su prethodno veče negde nastupali i da su se tu napili pa porečkali. Šta se kasnije zbivalo na putu samo još on zna, ako se uopšte seća zbog alkohola, kako sam kaže”, navode u neverici Gromovićevi poznanici.
Dodaju kako je on u Travniku proveo celi život.
Njegovi roditelji Pero i Stana su na početku rata napustili Travnik s mlađim sinom Goranom, te otišli za Srbiju, dok je Zoran ostao zbog ljubavi te se ubrzo oženio sada već bivšom suprugom Nadom, piše Večernji list.
Inače, nesrećni ljubavnici su postali javno poznati tek prošle godine, i to od kad se on pojavio kao pevački takmičar u poznatoj Pinkovoj muzičkoj TV emisiji, a ona kao folk pevačica istupom u sarajevskom Edžpress magazinu, kada je branila vlasnike jedne čapljinske diskoteke, koje je, zbog navodne neugodnosti, prethodno prozvala njena kolegica Maya Maya iz Podgorice. (nezavisne)

SHARE

Оставите одговор