ALEKSANDAR Vučić je moj premijer i predsednik moje stranke.
On je čovek kome verujem.
Drugari, budite sigurni, kao što je i Vučić siguran, da ne učestvujem u njegovom rušenju.
Ovako je u nedelju vicepremijerka i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović odgovorila na nove spekulacije da radi protiv premijera, koje podgrevaju i pojedini članovi predsedništva naprednjaka.
U izjavi koju je objavila na svom fejsbuk-profilu, ona je sve te napade označila kao – urbanu legendu. – Srbi vole legende.
U legendama su svi opasni, hrabri, moćni… mnogo više nego što jesu, kao i u kafanama.
Legende nam uvek daju i lepšu sliku o nama samima.
Tako je i sa urbanom legendom, kako je ovo što se dešava dobro opisao jedan urednik beogradskih novina.
Uz njegovu opasku da tu legendu s vremena na vreme podgrevaju i pojedinci iz SNS.
Ali, da izađemo iz legendi, urabanih ili ne, i vratimo se u realnost: premijer Vučić me je izabrao za potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevine, saobraćaja i infrastrukture.
Potpredsednica sam i Srpske napredne stranke.
Aleksandar Vučić je moj premijer i moj predsednik stranke.
Aleksandar Vučić je čovek kome verujem.
Zato sam sigurna da radim svoj posao danas jer premijer Vučić ne veruje u tu urbanu legendu.
Vučić mi je ukazao poverenje jer zna da zajedno možemo da gradimo puteve, pruge, mostove i druge velike infrastrukturne projekte važne za život građana Srbije.
Ali ta urbana legenda uvek počne da se prepričava kada dođe vreme da izmerimo prolazno vreme: kada treba da vidimo šta je ko i koliko uradio za građane.
A tada je mnogima lakše da se sakriju iza urbanih legendi i nerada, nego da stanu isred svojih dela.
I onda kreće urbana legenda o meni, koja sam još i plavuša, koja se stalno nešto bunim. Ženi koja vodi tim koji je Srbiju za godinu dana pomerio za 39 mesta naviše na uticajnoj listi Svetske banke, Ženi koja traži veće kazne za nasilnike koji ubijaju žene, koja se bori za prava Roma. Ženi koja ne krade i kojoj je greh to što slavi slavu.
Drugari, budite sigurni, kao što je i Vučić siguran, ne učestvujem u tome! Zato opustite se i radite svoj posao zbog kojeg vas je Vučić i doveo tu gde jeste.

Ostavi poruku