SHARE

Представница Србије на “Евровизији” Бојана Стаменов одржала је прву прес-конференцију, на коју су се путем интернета укључили и новинари из Сијудад Мексика.

Бојана на сваком кораку осваја симпатије, а постала је миљеница и новинара у Мексику.

Они су се путем интернета укључили у њену конференцију за штампу коју је одржала након прве пробе за полуфинале “Евровизије”, у којем ће наступити 19. маја. Након што су јој пожељели срећу на такмичењу, питали су је шта за њу значи ријеч љепота.

– Реч лепота је за мене важна јер треба упознати и креирати однос са оним што сматрате лепим, пошто се може открити да није тако лепо оно што сте мислили да је лепо. Увек сам се сматрала лепом и захвална сам својој породици на томе. Кад сам изашла на сцену, било је различитих реакција. Међутим, лепота се испоставља тек на крају, то није само једна површна ствар – одговорила је Бојана, која је нагласила да је поносна што је Србија изабрала баш њу да је представља у Европи и да има велику одговорност.

Овом приликом она је новинарима отпјевала дио пјесме на српском језику, што је поздрављено овацијама. На питање како једна соул пјевачица пјева пјесму у диско фазону, она је истакла да воли промјене.

Један новинар из Аустралије интересовао се и за њено ангажовање у дјечијем позоришту “Бошко Буха”, а Стаменов је одговорила да воли да наступа пред дјецом јер је свака њихова реакција искрена и предивна. Нагласила је и да се нада да ће се вратити у театар.

Занимљива вијест у вези са Бојаниним наступом на “Евровизији” долази и од астролога Душана Величковића, који тврди да ће  Бојана побиједити.

– Бојана је велики потенцијал. Има одличан хороскоп. Рођена је 1986. године и има Марс у Јарцу, баш као и Марија Шерифовић. Марс је потенцијал, мотор у колима. Гарантујем животом да ће Бојана постићи успех. Има потенцијал да победи на такмичењу, одудара од других. У Европи пролази оно што је другачије, што није по стандарду, као што је Кончита – каже Величковић.

SHARE

Оставите одговор