Predstavnica Srbije na “Evroviziji” Bojana Stamenov održala je prvu pres-konferenciju, na koju su se putem interneta uključili i novinari iz Sijudad Meksika.

Bojana na svakom koraku osvaja simpatije, a postala je miljenica i novinara u Meksiku.

Oni su se putem interneta uključili u njenu konferenciju za štampu koju je održala nakon prve probe za polufinale “Evrovizije”, u kojem će nastupiti 19. maja. Nakon što su joj poželjeli sreću na takmičenju, pitali su je šta za nju znači riječ ljepota.

– Reč lepota je za mene važna jer treba upoznati i kreirati odnos sa onim što smatrate lepim, pošto se može otkriti da nije tako lepo ono što ste mislili da je lepo. Uvek sam se smatrala lepom i zahvalna sam svojoj porodici na tome. Kad sam izašla na scenu, bilo je različitih reakcija. Međutim, lepota se ispostavlja tek na kraju, to nije samo jedna površna stvar – odgovorila je Bojana, koja je naglasila da je ponosna što je Srbija izabrala baš nju da je predstavlja u Evropi i da ima veliku odgovornost.

Ovom prilikom ona je novinarima otpjevala dio pjesme na srpskom jeziku, što je pozdravljeno ovacijama. Na pitanje kako jedna soul pjevačica pjeva pjesmu u disko fazonu, ona je istakla da voli promjene.

Jedan novinar iz Australije interesovao se i za njeno angažovanje u dječijem pozorištu “Boško Buha”, a Stamenov je odgovorila da voli da nastupa pred djecom jer je svaka njihova reakcija iskrena i predivna. Naglasila je i da se nada da će se vratiti u teatar.

Zanimljiva vijest u vezi sa Bojaninim nastupom na “Evroviziji” dolazi i od astrologa Dušana Veličkovića, koji tvrdi da će  Bojana pobijediti.

– Bojana je veliki potencijal. Ima odličan horoskop. Rođena je 1986. godine i ima Mars u Jarcu, baš kao i Marija Šerifović. Mars je potencijal, motor u kolima. Garantujem životom da će Bojana postići uspeh. Ima potencijal da pobedi na takmičenju, odudara od drugih. U Evropi prolazi ono što je drugačije, što nije po standardu, kao što je Končita – kaže Veličković.

Ostavi poruku