Naslovna Zanimljivosti Prorčanstva baba Vange: Evropa bez ljudi, Amerika će napasti Rim

Prorčanstva baba Vange: Evropa bez ljudi, Amerika će napasti Rim

0

Bugarka Vangelija Gušterova je predvidjela da će 2016. godine Evropa će biti gotovo prazna, bezljudna, dok je za prethodnu godinu najavila poplave i rijeke leševa…

Bugarka Vangelija Gušterova, poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Baba Vanga je predvidjela da će 2016. Evropa će biti gotovo prazna, bezljudna. Slijepa Bugarka je najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani!

Njeno proročanstvo može da se posmatra i kroz najavu za 2010. godinu. Ona je prorekla da će tada početi Treći svjetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gdje će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svijetom.

Kada to povežemo sa dešavanjima na Bliskom istoku, ali i u Siriji, i na sve to i brutalne teroriste iz Islamske države, jasno je da ti sukobi lako mogu da se preliju u Evropu. Vanga je navela da će muslimani preživjele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja. U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista.

Slijepa proročica je predvidjela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Vanga je u 2014. “vidjela” tri događaja: Prvi je velika poplava s proljeća kada će “ploviti rijeka leševa”, kako je slikovito opisala. Drugo “viđenje” odnosi se na Bugarsku koju će u bolji život poslije maja povesti visok čovjek koji dolazi iz inostranstva.

I na kraju, kao treće, Baba Vanga je vidjela dolazak nove pošasti i to u obliku bolesti gore od side koja će pogađati prvenstveno muškarce. Vanga je ostala neprecizna ne rekavši da li se to odnosi samo na Bugarsku ili čitav svijet.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version