SHARE

Бугарка Вангелија Гуштерова је предвидјела да ће 2016. године Европа ће бити готово празна, безљудна, док је за претходну годину најавила поплаве и ријеке лешева…

Бугарка Вангелија Гуштерова, познатија под именом баба Ванга, изрекла је многа превиђања која су се још за њеног живота остварила. Међу догађајима који тек требају да се обистине јесте и то да ће Европом завладати муслимани.

Баба Ванга је предвидјела да ће 2016. Европа ће бити готово празна, безљудна. Слијепа Бугарка је најавила да ће 2043. године Старим континентом завладати муслимани!

Њено пророчанство може да се посматра и кроз најаву за 2010. годину. Она је прорекла да ће тада почети Трећи свјетски рат, али тако што ће сукоби прво избити у земљама гдје ће народ ратовати међусобно, а да ће се касније то ширити читавим свијетом.

Када то повежемо са дешавањима на Блиском истоку, али и у Сирији, и на све то и бруталне терористе из Исламске државе, јасно је да ти сукоби лако могу да се прелију у Европу. Ванга је навела да ће муслимани преживјеле Европљане елиминисати употребом хемијског оружја. У Француској ће потом јачати такозвани партизански покрет против исламиста.

Слијепа пророчица је предвидјела и да ће Американци 2066. напасти Рим, који ће тада бити потпуно муслимански град. САД ће у том нападу користити ново климатско оружје – нагло захлађење.

Ванга је у 2014. “видјела” три догађаја: Први је велика поплава с прољећа када ће “пловити ријека лешева”, како је сликовито описала. Друго “виђење” односи се на Бугарску коју ће у бољи живот послије маја повести висок човјек који долази из иностранства.

И на крају, као треће, Баба Ванга је видјела долазак нове пошасти и то у облику болести горе од сиде која ће погађати првенствено мушкарце. Ванга је остала непрецизна не рекавши да ли се то односи само на Бугарску или читав свијет.

SHARE

Оставите одговор