SHARE

Бојана Стаменов изабрала је тим који ће са њом представљати Србију на “Пјесми Евровизије” у Бечу.

Њој ће на сцени друштво правити четири пратећа вокала: Сашка Јанковић, Сања Богосављевић, Оливер Катић и Марко Николић, признати музичар и рођени брат пјевачице Маје Николић, пишу српски медији.

До одласка у главни град Аустрије Бојану очекују бројне обавезе и путовања по Европи, гдје ће промовисати своју пјесму “Цео свет је мој”. На овој манифестацији ову пјесму ће извести на енглеском језику.

– Марко живи у Бечу и ускоро ће доћи у Београд како бисмо заједно припремили кореографију коју ће радити Милица Церовић. Сашка и Сања већ имају иза себе неколико наступа на Евровизији. Сценски наступ ће осмислити Горчин Стојановић, кога фанови већ знају кроз сарадњу с Маријом Шерифовић, која нам је донела победу. Модни креатор Игор Тодоровић и ја још бирамо боју хаљине у којој ћу наступити – рекла је Бојана, која је заједно са својим композитором Владимиром Граићем организовала дружење са фановима у једној винотеци у Београду.
Другопласирана у шоу програму “Ја имам таленат” имала је прилику да чује конкуренте, али нема свог фаворита.

– Песме су доста различите. Не бих да звучим претенциозно, али се највише најежим на своју песму. Фановима ће се највише допасти шпанска верзија наше песме, а и немачка је потпуно другачија. Лепе су ми словеначка, руска и шведска песма – закључује Стаменов, коју многи пореде са пјевачицом Аретом Френклин.

SHARE

Оставите одговор