Naslovna Zanimljivosti CECA PEVA NA SVADBI DODIKA: Predsednik Srpske ženi sina!

CECA PEVA NA SVADBI DODIKA: Predsednik Srpske ženi sina!

0

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na leto ženi svog sina Igora!

Jedan od najpoželjnijih neženja u regionu izgovoriće sudbonosno „da“ dugogodišnjoj devojci iz Beograda. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, venčanje je zakazano za 18. jul u Banjaluci, a na spisku zvanica naći će se Svetlana Ceca Ražnatović, Marinko Rokvić, Haris Džinović i Miroslav Ilić, koji će i zapevati na Dodikovom porodičnom veselju.

– Igor je s budućom suprugom u vezi već nekoliko godina. Romansu su započeli tokom studija na prestižnom Univerzitetu Bokoni u Milanu, koji je završila Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta. Buduća gospođa Dodik poreklom je iz Beograda – kaže izvor Kurira i dodaje:

– Na svadbi 18. jula u Banjaluci očekuje se nekoliko stotina zvanica. Biće pozvani ljudi iz političkog vrha Srbije, a po želji mladenaca, pevaće Svetlana Ceca Ražnatović, Marinko Rokvić i Haris Džinović. Među zvanicama su Slavica i Berni Eklston, koji su prijatelji Dodikovih – zaključuje naš sagovornik.

Omiljeni pevač prvog čoveka Srpske, Marinko Rokvić, koji redovno nastupa na Dodikovim porodičnim veseljima, obradovao se lepim vestima.

– Nisam se s Dodikom čuo dugo. Očekujem poziv i rado ću se odazvati – kaže Rokvić.Milorad Dodik bio je nedostupan, ali iz njegovog kabineta su nam poručili da ćemo izjavu moći da dobijemo tek za nekoliko dana, kada se s puta vrati u Banjaluku.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version