Naslovna Zanimljivosti Jelena Žigon pobjegla iz Beograda

Jelena Žigon pobjegla iz Beograda

0

Filmska diva Jelena Žigon se još uvijek nalazi pod stresom zbog napada i pljačke koji su se prošle subote dogodili u njenom domu pa ju je kćerka Ivana sklonila iz Beograda na nekoliko dana, prenose srpski mediji.

Poznata glumica je uznemirena i još uvijek se oporavlja od povreda koje joj je nanio lopov koji joj je iz doma odnio vrijedno ordenje koje je pripadalo njenom djedu, novac i dokumenta.
– Ivana je majku odvela na nekoliko dana na selo kako bi se odmorila i potpuno oporavila od svega što joj se dogodilo. Samo je spakovala nekoliko stvari i krenula na put – naveo je izvor blizak porodici Žigon.

Istraga još uvijek tapka u mjestu i nema novih detalja u vezi sa napadom na glumicu. Glumica i dalje vjeruje da će počinilac biti pronađen, a dodatno ju je uznemirilo to što je vijest odjeknula u javnosti, pa su joj neprestano zvonili telefoni, zbog čega nije imala mira.

– Nema nikakvih novosti. Dobro sam i hvala vam na brizi. Čujemo se uskoro nekim lepšim povodom – rekla je kratko Jelena Žigon, a prenijeli srpski mediji.

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version