Andora, povratnik u ACB ligu posle više od 20 godina, očajnički želi da zadrži elitni status u španskoj košarci, pa je uprava kluba iz istoimene kneževine, koji je odavno u takmičarskom sistemu, uveliko u potrazi za adekvatnim pojačanjima.

Kao prve opcije pomnju se Nejtan Džavaji, zatim Riki Minard, a pojavila se i glasina da bi Andora, sa budžetom kojeg se ne bi postideli ni ekipe iz gornjeg doma tabele, želi i, začuđujuće, Eda Murića!? – Dosad su nam “dovodili” igrače, a od sada nam “odvode” – jasno je sportski direktor Partizana Dragan Todorić demantovao glasine o Muriću, aludirajući i na brojna imena koje su mediji već videli kao pojačanja crno-belih.

Murić je jesenas potpisao trogodišnji (2+1) ugovor sa Partizanom, ne krijući da mu se ostvarila dečačka želja da obuče crno-beli dres.

Posle odličnog starta u novom klubu, usledila je povreda ramena, zbog koje je pauzirao nešto više od mesec i po dana, ali je već na prvom “povratinčkom” meču, prošle nedelje protiv Metalca, još jednom potvrdio koliko će značiti srpskom šampionu u borbi za trofeje u Kupu Radivoja Koraća, nacionalnom šampionatu i za najvredniji, u ABA ligi.

Ostavi poruku