Darko Lazović je izgubio kapitensku traku u zimskom prelaznom roku, koja je prešla na ruku Aleksandra Lukovića.

Ništa čudno s obzirom da je Luković bivši igrač šampiona Srbije i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, ali ono što je po malo čudno je činjenica da niko Lazoviću to nije saopštio.- Malo me je pogodilo što sam za gubitak kapitenske trake saznao iz medija.

Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže, ali takav je stav kluba i trenera i ja poštujem to, nemam ništa protiv toga što je neko drugi kapiten“,rekao je Lazović.

On je dodao da ima odličan odnos sa novim kapitenom Lukovićem.- Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladim igračima da budu još bolji.

Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao“.

Lazovićće do juna biti član Crvene zvezde, a potom će se presliti u Italiju kao slobodan igrač.

Srpski šampion mu u ovom trenutku duguje 555.000 evra, a uprava kluba veruje da će Lazović oprostiti deo.- Nisam razmišljao o opraštanju duga…

Ne znam, tek ćemo da pričamo…

Kada je klub odbio ponudu Salcburga nisam to podneo tragično i pravio problem klubu, produžio sam ugovor nadajući se da će u budućnosti Zvezda moći dobro da zaradi na mom obeštećenju, ali tada se desila povreda kolena, zbog koje sam verovatno dodatno produžio boravak u Zvezdi“,podvukao je Lazović.

Ostavi poruku