MILORAD Čavić izgleda da jedva čeka da ga tuži Plivački savez Srbije zbog njegove poruke ruskom asu Arkadiju Vjačaninu, koji želi da nastupa za našu zemlju, da „dobro razmisli gde dolazi, jer je PSS leglo korupcije, nesposobnosti…“- Rado ću vam sve reći u oči, i to pred sudom…

Zbog vas smo izgubili svi! Vreme je da se sklonite – poručio je naš najbolji plivač svih vremena iz San Dijega preko „Tvitera“ čelnicima PSS.

Olimpijski vicešampion iz Pekinga 2008. je tako brzo odgovorio predsedniku PSS Draganu Radosavu, koji je prekjuče na konferenciji za medije iskazao nadu da će povodom optužbi za korupciju „Milorad uskoro doći iz sunčane Kalifornije i pravosuđu dati dokaze, jer će, u suprotnom, snositi konsekvence“.

Prvi čovek trofejne organizacije rekao je da je Čavić postao neprijatelj UO kada su odbili njegovu ponudu da opremi reprezentaciju.

Inače, za nedelju je u Nišu zakazana redovna sednica Skuštine PSS.

Podsetimo, prethodne dve, u Novom Sadu (27. decembra prošle godine) i Lučanima (15. januara) nisu održane zbog nedostatka kvoruma.

Da li će se grad na Nišavi posrećiti, videćemo.

Ne bi trebalo izgubiti iz vida i da je za ponedeljak zakazan sastanak rukovodstva PSS sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem.

Valjda će posle tog susreta naći pravo rešenje za izlazak iz duboke krize u kojoj je trofejna organizacija.

PROČITAJTE JOŠTipsarević bi mogao da se vrati tenisu u martuEvroliga: Stradanje Efesa, Ročesti oborio rekord TeodosićaMirza Teletović dobio emboliju plućaŠkuletića oborila temperaturaDebakl Partizana na startu pripremaVujošević: Igokea nas je zadužila, želimo da se revanširamo

Ostavi poruku