Насловна Фудбал Babić: Ne znam o čemu je reč

Babić: Ne znam o čemu je reč

0

BARSELONA ili Sampdorija? Interes dva kluba za usluge Srđana Babića (18), fudbalera novosadskog superligaša, trebalo bi da stavi na slatke muke stamenog i standardnog štopera Vojvodine.

Jesenas je Babić bio na korak do potpisa ugovora sa Sampdorijom, ali se iz Đenove vratio neobavljena posla.

Sada ga traži i Barselona…
– Čuo sam sve to, ali ne znam zapravo o čemu je reč jer zaista po tom pitanju nema ništa konkretno – kaže Babić koji u nedelju putuje sa Vojvodinom na pripreme u Tursku.

Sa svoje strane, Zoran Pavlović, agent mladog fudbalera, naglašava da je odluka njegove porodice da ostane u Vojvodini bar još do leta, kako bi sticao neophodno iskustvo u seniorskoj konkurenciji.- Dileme nema jer se Babić nikom nije obećao niti ga je iko rezervisao, pošto zvanično ni sa kim nismo razgovarali.

Naravno, o svemu se pita i njegov klub tako da je u čitavoj priči bitan stav Vojvodine – kaže Pavlović.

Zoran Šćepanović, predsednik Vojvodine, ne krije da Novosađanima prija interes evropskih velikana za njihovog igrača, što je i potvrda dobrog rada u klubu.- Trenutno mogu da kažem da smo više za to da Babić ostane bar do kraja sezone u našim redovima pa da se na leto aktivira čitava priča.

On će, siguran sam, na proleće još više zasijati i pokazati zašto se za njega interesuju veliki evropski klubovi, a mi moramo da vodimo računa i o njemu i o interesu srpskog fudbala – zaključio je Šćepanović.

MERI MOŽE BITI PERSPEKTIVA KLUBADžon Meri (21), centarfor omladinske reprezentacije Kameruna, položio je prijemni ispit za Vojvodinu.

Robusni napadač je protekle sezone nastupao za tajlandski Pračuab, a kao igrač na probi, nastupio je po poluvreme u dresu Vojvodine u kontrolnim duelima Novosađana sa ČSK Čelarevom i Bačkom, kojoj je postigao pogodak.

Zoran Marić, šef struke Novosađana naglasio je da Meri trenutno nije igrač koji bi mogao da zameni Lazara Veselinovića na poziciji centarfora, ali da može biti perspektiva kluba.

Fuad Ibrahim, krilni napadač, nije zadovoljio.

НЕМА КОМЕНТАРА

Ostavi poruku

Exit mobile version