Partizan je minulog leta sačekao da se reši sudski spor između fudbalskog kluba Rad i Lazara Ćirkovića, posle čega je, na osnovu odluke Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije, dobio priliku da angažuje defanzivca bez obeštećenja. Ipak, na Banjici smatraju da makar zaslužuju novac za takozvanu trening kompenzaciju, odnosno, ulaganje fudbalera tokom boravka u Omladinskoj školi, pa su tim povodom u Humsku poslali zahtev za nadoknadu finansijskih sredstava, saznaje „Sport”.

– Lazar Ćirković je išao pred arbitražnu komisiju sa Radom, dobio je raskid ugovora i otišao kao slobodan igrač u Partizan.

Ipak, mi smo klubu iz Humske poslali zahtev za nadoknadu, odnosno trening kompenzaciju, jer smatramo da naš klub to zaslužuje, pošto je uložio sredstva u razvoj igrača.

Ne mogu da vam tačno kažem cifru, jer je posao obavljao sekretarijat kluba, ali mi to svakako ne krijemo – kaže za “Sport” generalni direktor „građevinara” Uroš Tošić.

PROČITAJTE I OVO:Hezonja: Protiv Zvezde biće teško kao u svakom iskušenju top 16Salami: Samopouzdanje mi nikada ne faliPantić: Moram da se strpim i sačekam ishod pregovora s ČelsijemEvrobasket 2015: Srbija bez mečeva u večernjim terminimaGrujić: Hvala Parkeru što nije bio sebičanŠimunić: Neću da se izvinjavam, Hrvatska je sada slobodna zemljaAna sa polomljenim prstom igrala u AustralijiVIDEO: Amerikanci uče decu kako da igraju poput Teodosića

Ostavi poruku