Posle Dejvis kup reprezentacije Srbije, na čelu sa Novakom Đokovićem, novosagrađena Hala sportova u Kraljevu ugostiće i najbolje srpske rukometaše i rukometašice.

U ovom modernom sportskom objektu kraj Ibra dame će 6. ili 7. juna ugostiti Rumuniju u kvalifikacijama za SP u Danskoj, dok će sedam dana kasnije kvalifikacioni meč za odlazak na EP u Poljskoj protiv Izraela na istom mestu odigrati i „orlovi“.
Organizacija ovih utakmica je, u četvrtak, i zvanično dogovorena na sastanku načelnika Raškog okruga Nebojše Simovića i gradonačelnika Kraljeva Tomislava Ilića sa Božidarom Đurkovićem, generalnim sekretarom RSS.

– Ovo će biti lepa prilika da, u samo sedam dana, publika iz Kraljeva i okoline vidi i pozdravi velike asove našeg rukometa poput Momira Ilića, Darka Stanića, Marka Vujina, Andree Lekić, Sanje Damjanović…

Nadam se da će reprezentacija u gradu na Ibru imati veliku podršku i da će hala biti ispunjena do poslednjeg mesta, naročito, jer će sav prihod sa obe utakmice biti uplaćen za kupovinu magnetne rezonace za kraljevačku Opštu bolnicu – rekao je Đurković.

Ostavi poruku