Двојица младића оштетили су три аутомобила предузећа „Патрол такси“ из Бањалуке који су били паркирани у њиховој службеној гаражи у бањалучком насељу Нова варош.

На свом „Фејсбук“ профилу ово предузеће објавило је снимак од 21. децембра прошле године на којем се виде двојица млађих мушкараца како се бициклима возају по гаражи, а затим прилазе и гребу аутомобиле. У овом предузећу кажу да сумњају да су исте особе одговорне и за ранији напад на њихова возила у истој гаражи који се десио у августу прошле године и да им је сада причињена штета од око 1.500 КМ.

Директор „Патрол таксија“ Борис Томић рекао је јуче да су овај случај одмах пријавили полицији, али пошто је прошло мјесец дана и нема никаквог резултата у истрази, желе уз помоћ грађана да убрзају проналазак нападача. Због тога су понудили новчану награду за информације о нападачима. Како каже већ су добили одређене податке које провјеравају.

– Ово није први пут да су оштећена наша возила која су се налазила на овом паркингу, па поучени тим искуством  уградили смо сакривени видео надзор у гаражи. Када се десио овај напад на снимку се виде двојица младића како се возе на бициклу, прилазе и оштећују три нова „пасата“ – појаснио је Томић и додао да је у гаражи било више возила, али да су само њихова била на мети.

Izvor: Glas Srpske

Ostavi poruku