OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA: BELEKTEŠKO je pronaći primer maleroznijeg fudbalera Partizana u bliskoj prošlosti od Miloša Ostojića.

Mladi defanzivac se oporavio od loma tibule i na početku priprema radi individualno, odvojeno od ekipe, trčeći krugove. Imajući u vidu šta mu se sve izdešavalo u poslednje tri godine moglo bi se reći da je takvo stanje za njega postalo redovno.

Naime, Ostojić je od priključivanja prvom timu u Izraelu januara 2012. kada je trener bio Avram Grant odradio još samo jedne pripreme „punim gasom“,one sledeće, letnje sa Vladimirom Vermezovićem na mestu šefa struke.

– Stalno me prate pehovi, uvek razmišljam pozitivno i kažem valjda će sledeća polusezona biti moja.

Neka sada konačno bude tako – sa osmehom punim optimizma je poručio Ostojić po završetku istrčavanja deonica u sredu ujutru.

PROČITAJTE I OVO:* Radonjić: Zvezda uvek igra pod pritiskom, nismo rasterećeni ni u Barseloni* AO: Nadal „kroz iglene uši“ do trećeg kola* Gagić: Opuštanje ni u snu, mi moramo napred* Olga Danilović: Tata mi se ne meša u tenis* Troicki: Nikada nisam pomišljao da odustanem!* Bora Stanković za “Sport”: Ideja o zatvorenom formatu EL za odabrane ne sme da zaživi* Trener Minesote: Videćemo šta Raduljica zna protiv Pekovića* Partizan bez stranaca posle devet godina

Ostavi poruku