BELEKOD izveštača “Novosti”
– Samo da ova ekipa ostane na okupu.

Onda nema brige.

To bi za nas bilo najveće pojačanje.

Na ovaj način je trener crno-belih Marko Nikolić, uz opasku da pomalo postaje dosadan sa konstantnim ponavljanjem iste želje, objasnio suštinu zimskog prelaznog roka u Humskoj.

Uoči polaska za turski Belek, na beogradskom aerodromu, mladi stručnjak je ponovio da se vredi boriti za sve što vredi u aktuelnom igračkom kadru, ali je i naglasio da bi prioritet na angažovanju pojačanja trebalo da bude bugarski reprezentativac Stanislav Manolev.- Manolev je izuzetna opcija za Partizan.

Gledao sam ga uživo, ozbiljan kvalitet za naše prilike i sigurno je da bi nam fudbaler takvog rejtinga mnogo značio.

Ne znam dokle se stiglo u razgovorima oko njegovog dovođenja, ali ako može da se napravi kontakt i za sat vremena završi posao bilo bi dobro da se odradi.

Ne bi trebalo čekati ni 23. januar i meč sa moskovskim Dinamom, ni neki drugi datum – ističe Nikolić.

Idilu u srpskom fudbalu najčešće remete neplanirani odlasci.

POSEBNO OBEZBEĐENjE U ISTANBULU TRAGIČNA smrt Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Galatasaraj – Crvena zvezda očigledno će još dugo držati situaciju zategnutu uoči susreta srpskih sportista sa Turskom i obrnuto.

Najbolji primer je dolazak fudbalera Partizana u Istanbul gde ih je na aerodromu dočekalo obezbeđenje i sprovelo ka avionu kako ne bi došlo do kontakta sa nekim neodgovornim pojedincem.- Naravno da nas remeti to što ne znamo kada bi i ko mogao da ode.

Pantić nije iznenađenje za mene, to je već neko vreme išlo tim pravcem i samo se očekuje da bude konkretizovano.

Sa Lazovićem razgovaram svakog dana.

Imao je ponude i ranije, bilo bi dobro ne samo da ostane, nego da završi karijeru u Partizanu. Škuletiću nije lako jer je mislima bio tamo gde je bio, a pošto znam da je naučio da se bori sa teškim situacijama očekujem da se izbori.

Za kraj Nikolić je napomenuo da alternative za tandem Škuletić – Lazović postoje.- Imamo uvek ideje, iskustvo me naučilo da moraš da imaš sve spremno.

Valjda ćemo kupiti napadača od tih para koje dobijemo eventualnim odlaskom Škuletića – zaključio je Nikolić.

– Jači smo nego jesenas pošto imamo četiri igrača više u konkurenciji, oporavljene Ostojića, Kojića i Brašanca, kao i povratnika Babovića.

Ostavi poruku