SHARE

I Velimir Stjepanović je za promene u Plivačkom savezu Srbije.

Evropski prvak se trenutno u Rio de Žaneiru priprema za novu sezonu i na svoj zvaničnoj fejsbuk-stranici je napisao ono što ga tišti:
– Tužna situacija u Plivačkom savezu Srbije.

Potrebne su promene! Kratko i jasno od uzdanice našeg sporta.

A ispod teksta je slika iz jednog od srpskih listova, koji je otvoreno pismo njegovog trenera Krisa Tajdeja plivačkoj i sportskoj javnosti u našoj zemlji, naslovio kao da ga poznati stručnjak ubeđuje da ne pliva više za Srbiju.

Ta neistina pogodila je duboka Velimira Stjepanovića, koji je nedavno u jednom našem sportskom listu naglasio: – Otkad sam počeo, plivam za Srbiju i uvek ću plivati za Srbiju! I Tajdi je, i to preko sajta Plivačkog saveza Srbije, demantovao takve glasine, tvrdeći da Velju na takav potez nikad nije nagovarao.

Uostalom, o tome Tajdi nije ni pisao, već je podvukao da je stanje toliko loše da u organizaciji da nešto mora da se promeni.

Situacija u PSS nije nimalo ružičasta.

Dve strane su duboko podeljene, a predsednik Dragan Radosav ne pomišlja ni da ponudi ostavku, niti da omogući opoziciji da se na Skupštini raspravlja o poverenju njemu i njegovom timu.

Zato su zbog nedostatka kvoruma otkazane dve poslednje sednice, 27. decembra prošle godine u Novom Sadu i 15. aprila u Lučanima.

Radosav je sada zakazao Skupštinu za 25. januar u Nišu, na kojoj bi trebalo da se usvoji izveštaj za 2013. godinu!? Ni reč o poremećenim odnosima, još manje o planovima u predolimpijskoj godini.

SHARE

Оставите одговор