Miloš Ninković bivši igrač Zvezde, a sada Evijena je u razgovoru za “Mocart Sport” govorio o Nikoli Mijailoviću, koga je uprava Zvezda suspendovala i precrtala iz tima za prolećnu sezonu.- Jako mi je krivo što Džoni nije više u klubu.

Najbolje ga poznajem od svih, znam sve njegove dobre i loše strane, znam i da ima „bubice“…

Ali uprava kluba bi morala da zna da se odrekla jedne neiskvarene osobe, velikog Zvezdaša, čoveka koji je svašta radio prošle godine samo da bismo uzeli titulu.

Na kraju je zbog Zvezde narušio zdravlje.

Jako, jako mi je krivo zbog toga! Najviše su izgubila ova deca koja tek treba da pronađu mesto pod suncem.

Džoni je uvek znao sa njima, uvek je bio tu da im da savet. Šteta je to velika.

Mada nisam bio tu, ne mogu da komentarišem da li je ili nije bio sukob sa Bosančićem“,rekao je za „Mocart Sport”Miloš Ninković.

Na konstataciju da su igrači iz šampionskog tima Zvezde završili u nižim ligama Ninković je imao spreman odgovor.- Meni to nije nikakvo iznenađenje.

Svi smo mi igrači u godinama.

Ne znam ko je mogao da očekuje da odemo u Real Madrid ili Barselonu.

Problem je u tome što mi živimo u nekim davnim vremenima kada su te klubove odlazili Perica Ognjenović ili Dragan Ćirić.

A to vreme će se teško ikad više vratiti.

Vidite i sami i da mlađi igrači iz naše lige teško dolaze do angažmana.

Pogrešno je bilo očekivati da ćemo mi naći angažamane koji zveče, završio je Miloš Ninković.

PROČITAJTE JOŠ:Obradović: Đoković spreman za meč sa Hrvatskom U Humskoj ne odustaju od GaćinovićaI Tubić i Pantić putuju s Partizanom u TurskuABA liga odgovorila na pismo FIBAStjepanović: Mnogo je tužno u SavezuNurkić u centru pažnje – uči Amerikance psovkama iz svog krajaAtaman: Ostali smo dužni Zvezdi, očekujem da će Turska položiti test u revanšuSukob u Sampdoriji: Mihajlović u klinču sa OkakomMilan zbog finansijske krize prodao klupski autobus

Ostavi poruku