ŠEDON Vinčester, reprezentativac Trinidada i Tobaga, neće čekirati avionsku kartu sa Karipskih ostrva do Beograda, koju su mu Novosađani kupili za 18. januar. Tamnoputi centarfor, koji je prošle sezone igrao u Finskoj, u petak je imao dodatne zahteve na već dogovorene uslove pod kojima bi pristupio novosadskom superligašu. – Vinčester je definitivno otpao iz kombinacije da dođe na probu jer je povisio uslove, koje mi kao klub sada ne možemo da ispunimo – potvrdio je Vranješ ne želeći da iznosi detalje.

S druge strane, procurilo je da je Vinčester, navodno, pored dogovorenog obeštećenja, zatražio veću platu i 50 odsto od budućeg transfera kada iz Vojvodine bude prelazio u drugi klub.

Emil Rockov (19) golman Vojvodine, prolećni deo sezone igraće u temerinskoj Slogi, a krilni napadač Nikola Mojsilović (23) u Radniku u Surdulici. – Oni su otišli na kaljenje i dobro će im doći da polusezonu provedu u igri – kaže Vranješ. – S druge strane, očekujemo novajlije u našem timu i radimo na tome, posebno po pitanju pojačanja.

Nadamo se da ćemo konkretnije i više znati do polaska ekipe na pripreme u Tursku.

Ostavi poruku