Gde je Luka Milivojević? Tražili ste, čitajte… – U Atini sam, svakodnevno vežbam – ističe vezista Olimpijakosa za „Sport”.

Početkom decembra vežbali ste potpis, koji bi svedočio o otkupu ugovora Atinjana? – I još ga vežbam – nasmejao se Milivojević.

Govorilo se, pa i pisalo poslednjih meseci protekle godine da ćete da parafirate višesezonsku saradnju sa Olimpijakosom? – U sve se ubacila povreda meniskusa, zatim operacija i rehabilitacija, proces dogovaranja je zastao, ili se usporio…

Ne znam, iskreno da vam kažem, ni dokle je stigao, niti se, trenutno, opterećujem tom problematikom, sad mi je najbitnije da se što pre vratim na teren.

Na pozajmici iz Anderlehta sve do kraja prvenstva 2014/15? – To je jedino izvesno, a, šta će biti dalje…

Kako napredujete na putu do mesta u najboljoj jedanaestorici crveno-belih? – Nalazim se pod stalnom „prismotrom” kondicionih trenera, radim odvojeno od ekipe, kojoj ću, kako sad stvari stoje, da se priključim predstojećeg ponedeljka.

Posle toga, sve je na treneru, njegova je presudna.

Imali ste odličnu komunikaciju sa bivšim šefom? – Jesam.

Zar postoji razlog da tako ne bude i sa novim?! Portugalac je zamenio Španca, Pereira je nasledio Mičela? – Pereira je bio vezan za Porto, radio je i u Al Ahliju pre nego što je došao u Atinu, ovde ga svi hvale.

Pričali ste sa Pereirom? – Interesovao se kako sam, kako napreduje moj oporavak…

Posrećilo mu se na debiju? – Pobeda, 3:1 protiv Škode, za prvo mesto na tabeli.

Olimpijakos je tamo gde uvek mora da bude.

Kao da ste već prigrlili šampionsku zvezdicu? – Olimpijakos je novi (stari) prvak Grčke! – jasan je Luka Milivojević.

PRESTONICA OKUPANA SUNCEMGrčka prestonica na 20 u plusu, sunce, milina.- Idealno, stvoreno za porodičnu šetnju, sve za moju suprugu Milicu i četvoromesečnu kćerkicu Ivu – kaže Luka Milivojević.

Ostavi poruku