Nije imao Zoran Erceg veče kao u utakmici u Istanbulu, ali je i pored toga bio meta navijača Zvezde. – To je bilo očekivano.

Ja sam samo košarkaš koji se bavi svojim poslom i uvek se trudim da odigram dobro.

Možda imaju neki poseban gnev prema meni, jer sam odigrao dobro u tom meču.

Ipak, nikome ništa ne zameram, ništa nije bilo zlonamerno, u Zvezdi imam mnogo drugara – objasnio je Erceg.

Zadovoljan je ambijentom u „Kombank areni“. – Atmosfera je bila sjajna, mnogo je teško igrati ovde, a mi smo tek treća ekipa koja je ovde slavila, pored Olimpijakosa i Reala.

Sveli smo ih na svega 65 poena, što je jako teško ovde.

Izdržali smo pritisak, hvala im na gostoprimstvu i želim im sve najbolje. Što se meča tiče, odbrane su bile na vrhunskom nivou, a na kraju smo pobedili još i sa visokom razlikom uprkos tome što je bila rezultatska klackalica.

Erceg se nada da će Zvezda da prođe dalje. – Možda su im ova dva poraza kod kuće malo poremetila, ali ima tu još dosta da se igra, ima još dosta ekipa koje pretenduju za treću i četvrtu poziciju.

Osvrnuo se i na revanš koji ih čeka. – Siguran sam da će i tada dvorana da bude puna i uveren sam da će Galatasaraj preduzeti sve mere kako bi sprečio da se ponove incidenti – zaključio je Zoran Erceg. ŽELIM DA IGRAM ZA REPREZENTACIJUNe krije Zoran Erceg da bi voleo da igra za reprezentaciju Srbije.- Voleo bih da igram za nacionalni tim.

Daće Bog, samo da budem zdrav – jasan je Erceg.

Ostavi poruku